Vi bygger utvidelser til Joomla CMS

Joomla utvidelser

Under 2017 startet vi Joomla Add-ons-huben vår på JoomlaPro.com

Hvor vi samler alle de komponentene som vi har bygget. Hvis vi bygger en ny funksjon til en nettside, og vi ser at det kan være nyttig for andre webbyrås eller webansvarlige er sjansene for at de ender opp her.

Trenger du hjelp med ekstra funksjon til nettstedet ditt?

Noen plugins og integrasjoner som vi utviklet:


BankID for Joomla

BankID - Sikker innlogging

Vi har bygget en integrering mellom Joomla CMS og BankID, som mest brukes i Sverige. Med BankID blir innloggingen enda sikrere, og for å logge inn må person-IDe samsvare med utvalgte personer i organisasjonen eller medlemslisten. Innlogging med BankID brukes av de fleste banker og myndigheter og anses å være et av de sikreste identifikasjonssystemene for øyeblikket.

Unifaun - Frakt

Unifaun setter "alle dine forsendelser i ett og samme system", og det har hjulpet mange e-handelssystemer for å få en effektiv løsning på dette. Fra Unifaun er fraktprisene booket og priset direkte, og du kan enkelt administrere ehandelpakker og frakt. De fleste av våre e-handelskunder bytter til dette etter en gang manuell håndtering.

swish betaling til joomla nettbutikk

Swish - Betal lettere

Swish er en betalingstjeneste som tilbyr en enkel, rask og sikker måte å overføre penger på. Vi har skapt integrasjon for bedrifter / selgere, slik at du best kan tilby Swish betalinger på nettstedet ditt.

Klarna - Enkel betaling

Vi var en av de første selskapene som begynte å utvikle en betalingsmetode for Klarna Checkout API. Vi har siden utviklet og fulgt sine oppdateringer og nylig oppdatert til senaster v4.0 API. Klarna er blitt en standard for nettbutikker i Sverige, og nå begynner populariteten sin over hele verden.

iZettle til Joomla

iZettle - I fysisk butikk

iZettle er et flott tillegg til å administrere din fysiske butikk. Vi gjør synkronisering enkelt mellom nettbutikk og fysisk butikk. Få betalt, selg smartere og utvide virksomheten din. iZettle er en omfattende løsning for små bedrifter. De hjelper deg å betale, organisere salg og fortsette å utvikle seg.

Visma Virtuemart og Joomla

Visma - forretningssystem

Integrasjon for enkel administrasjon og administrasjon fra din e-handel til Visma. Synkroniser alle kunder og ordrer direkte inn i Visma-administrasjonen. Visma har flere forskjellige løsninger, så hvis du lurer på om det fungerer for bare Vismaversion.

Send oss ​​en e-post:

© Copyright 2011 - 2018 - W & N Media AB