Foretagscity Websites bærbareMobil-vennlig og responsiv design

Det mest vanlige vi gjør når vi prøver å få en så god mobil opplevelse som mulig er at vi bygger nettstedet på et godt rammeverk for dette. Det er flere å Joomla, og vi har opplevd i flertall. Vi kan virkelig anbefale IUKit fra YOOtheme men vi liker også T3 fra Joomlart og Gavicks Gaverns rammeverk. Bygger man på en av disse (og gjør det riktig), får du et helt responsivt design som tilpasser seg dynamisk etter hvor bred nettleseren er. Dette betyr at den tilpasser seg måten du holder smarttelefonen eller nettbrettet. Stående eller liggende gir forskjellig bredde og den tilpasser nettstedet til å utnytte hele bredden.

Med en mobiltilpasset webside, sørger du for at det er ryddig og enkelt å navigere mellom sider på en mobiltelefon. Det er også viktig å tilpasse kontaktskjema og lage lenker til telefonnummer for å tilpasse enda mer for besøkende som bruker smarttelefoner.

Det er to måter å løse brukbarheten av en smarttelefon, repsonsiv design eller mobil tilpasset design. I en responsiv mal justeres innholdet helt automatisk til bredden av nettleseren. For eksempel blir 3 kolonner - 1 kolonne. Med en såkalt mobiltilpasset mal bygges et helt eget uavhengig design til bare smarttelefoner (og eldre tabletter). Innholdet er fortsatt hentet direkte fra databasen, men en annen layout og meny lastes når nettsiden vet at det er en mobil enhet som brukes av de besøkende.

Våre mobilvennlige Joomla maler basert på de nyeste rammeverk som gjør hele nettstedet virker som en "app". rammer oppdateres kontinuerlig og forbedringer gjøres hele tiden som gjør mobilen din forbedrede og bli raskere som utdypning fortsetter.

Ulike rammer:

app mobil responsiv design

Bootstrap

Bootstrap er utvilsomt den mest brukte rammeverk. Joomla backend basert på. Utviklet av Twitter til å bruke på deres hjemmeside og i sin backend. http://getbootstrap.com/

metro rask

IUKit

En av våre favoritt rammeverk som det er ekstremt rask å utvikle med. Mange av våre prosjekter har blitt gjort i denne rammen. https://getuikit.com/

Metro jQuery Mobile

gjort

Med stor erfaring i brukergrensesnitt har teamet bak Materialize skapt mer enn ett rammeverk, nesten som en filosofi om hvordan nettverket skal "jobbe". http://materializecss.com/

app mobil responsiv design

Fundament

En svært avansert og godt utformet rammeverk som er oppdatert i svært høyt tempo. http://foundation.zurb.com/

metro rask

HTML5 og CSS3

Med kunnskap om hvordan å bygge gode responsive kode slik at du ikke bygger på et rammeverk. Med HTML5 og CSS3 kan bygge alt som trengs.

Metro jQuery Mobile

Jquery Mobile

JQuery Mobile er et verktøy for å lage veldig "app-like" web-sider. https://jquerymobile.com/

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss!
Kom inn for en kaffe så forteller vi deg mer om hva vi kan tilby!

Joomlaproffs i Göteborg

E-post info@joomlaproffs.se

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg

Joomlaproffs.se er en del av W & N Media AB.

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest

Felt som er merket med * er obligatoriske

Vi jobber gjerne med ditt neste prosjekt!

Joomlaproffs er en gjeng med engasjerte og dyktige Joomla utviklere og designere. Vi skaper moderne,
enkelt administrerte og funksjonsrike nettsider med CMS-verktøyet Joomla.

Med Joomla CMS får du en plattform du kan vokse med!