Nyhetsbrev og Joomla

Vi anbefaler MailChimp eller AcyMailing sammen med Joomla.

GDPR-klar nyhetsbrev for din organisasjon.

MailChimp er en av de største nettbaserte nyhetstjenestene i verden. Mailchimp har mer enn 1.6 millioner brukere i over 150-land. Med både kraftig og brukervennlig grensesnitt, er Mailchimp den beste og mest pålitelige løsningen for markedsføring gjennom nyhetsbrev. Mailchimp sikrer at du ikke tenker på kjedelige tekniske detaljer som å være spam-klassifisert eller på annen måte. Løpende gir Mailchimp varsler og tips for å lage så effektive e-postmeldinger som mulig. Du kan også få tilgang til sammenlignbar statistikk for hver enkelt postkasse. Det er flere moduler og komponenter som integrerer Mailchimp-kontoen din med Joomla-siden din. Mailchimp er også gratis for nyhetsbrev med opptil 2000-abonnenter, som vanligvis dekker behovene til små og mellomstore bedrifter.
1

MailChimp:

MailChimp er verdens største tjeneste nyhetsbrev.

1

Abonnement på kontakt

Når noen tar kontakt med deg via din vanlige kontaktskjemaet kan du tilby et raskt abonnement på MailChimp-nyhetsbrevet ditt.
1

Avansert integrering

Du kan også gjøre en dypere integrasjon, hvor du enkelt administrerer hele postadressen din direkte fra Joomla's administrasjon. Bare kryss hvilke nyheter du vil sende og sende!
1

Enkel på-/avmelding

Det er like enkelt å avslutte abonnementet som det er å melde deg på nyhetsbrevet.

AcyMailing

AcyMailing er en av de første og mest brukte nyhetsbrevkomponentene til Joomla. Den har vanlig e-post og SMS-støtte, samt tilkoblinger til alle de store statister som Virtuemart og Zoo. En av de største fordelene er at du kan sende med Amazon eller andre SMTP-tjenester som gjør kostnaden for tusenvis av abonnenter og mange mailinger svært lave.

Les mer om AcyMailing på https://www.acyba.com/

Send oss ​​en e-post:

© Copyright 2011 - 2018 - W & N Media AB