Ny web for OEM Electronics!

2018-12-11

OEM Electronics selger komponenter og utstyr til produsenter av elektronikk og utstyr i Nord-Europa. De hadde en nettside som de var fornøyd med, men de kunne ikke lenger utvikle seg videre. Flere språk og funksjoner som "megamans" etc. var på ønskeliste, men deres tidligere CMS klarte ikke å levere dette.


Joomlapproffs er ikke bare web- og joomla-entusiaster, vi har også en stolthet i nye teknologiske trender. I de senere år har det vært vanskelig å savne all snakk blockchainteknologi og krypto valutaer.

Foto ekspert er et familiebedrift som fokuserer på idrett fotografering og skole fotografering. De fotograferer årlig barn og unge rundt om i landet, fra Malmö i sør til Sundsvall i nord.

Er du inne Stockholm og trenger hjelp med Joomla? Ikke nøl med å snap vest og hør på oss på Joomlaproffs.

Som du vet, liker vi YOOtheme Pro-rammen kraftig. Så da Skibranäs, en gammel trofast kunde av oss, følte at det var på tide å få en ekte makeover på hans side, var det ingen tvil om hva vi ville gjøre. De bygget allerede på YOOthemes tidligere rammeverk (Warp 7), så steget til det nye YOOtheme Pro var ikke så langt.

Du trenger ikke å være i statshemligheter fordi i dag blir de utsatt for hackere eller roboter som prøver å ta informasjon fra sitt nettsted.

Deretter ble arbeidet gjort med en annen nettbutikk bygget på Joomla CMS. Rent og enkelt design blandet med kraftige filtreringsfunksjoner.

Joomlapproffs Claes Norin var den siste gjest på pixpro labs hvor han snakket om entreprenørskap, joomla og livet sammen med Pixpros Sara Watzs video her.

Krigen mellom nettleserne har pågått i lang tid. I begynnelsen utfordret Netscape Internet Explorer. Da kom Google og Mozilla med sine produkter Chrome og Firefox.

Vi starter med stolthet vår nye internasjonale nettside for Linux-servere og egne hostede open source-løsninger! SyntaxServer.io

Joomlaproffs.se lanserer en offisiell telegramgruppe hvor alle nybegynnere, hobbybrukere og profesjonelle guruer kan møte opp og gi råd og råd til hverandre.

Har du en nettbutikk og en fysisk butikk? Så er vår nye komponent VMiZettle et must.

Smakjakt.se, som drives av Hults Dryck og Delikatess, selger importerte sprekker gjennom e-handel med en lenke til systemfirmaet.

Trenger du ekstra sikker innlogging for Joomla-prosjektet ditt? Med BankID, standardlogg på både banker og regjeringer i Sverige, slipper du bare godkjente personer på nettsiden din.

Vi lagde to nye enkle butikker for samme kunde. Når det ikke koster å starte 10 i stedet for 1 webshop, er det mange strategiske muligheter for virksomheten.

Bergsala AB kunne enkelt og enkelt kunne jobbe mellom en levende server og et utviklingsmiljø for å kontinuerlig utvikle siden uten å måtte forstyrre livssiden. For å oppnå dette var det nødvendig med en avansert funksjon som beveger filer og database mellom to servere mens konfigurasjonen konfigureres automatisk.

Joomla World Conference i år ble lansert i den evige byen Roma. Det var som vi nevnte før første gang konferansen fant sted på europeisk jord, og det synes å være siste gang. Årsaken er at Joomla World Conference, som har vært en årlig begivenhet siden 2011, vil slutte å plassere fokus på mer lokal Joomla-konferanse.

For tredje år i rad, vinner Joomla verdens største avstemning på CMS-verktøy og tar hjem prisen for beste gratis CMS.

En av våre kunder trengte en rekke nettbutikker for å gjøre det enkelt å kjøpe og bestille forskjellige typer produkter fra sitt brede utvalg.

Effecta arbeider med miljøvennlige oppvarmingsløsninger og er banebrytende solcellepaneler i Sverige.

Aviskultur.se har eksistert siden begynnelsen av 2006 da Joomla så dagens lys ved å slippe den første versjonen 1.0.

I november er det tid for Joomla årlige verdenskonferanse. Det er den sjette tiden det holdes, og i år er det første gang det vil bli holdt i Europa.

Vi bygde nytt moderne presentasjon webside for å Furetank Rederi i Göteborg

Nintendo.se vant prisen for beste bedriftens nettsted i joomlakonferensen J and Beyond.

Vi bygget en tilpasset reservasjon Ski Branäs så sømløst og enkelt administrere utleie av fjellhytter.

Så et par måneder siden begynte vi å jobbe med det tyske selskapet YOOthemes nye rammeverket. De kaller dette "YOOtheme Pro", og det gir oss gode verktøy for å virkelig løfte design og presentasjon av websider.

New Joomla 3.7 er her med over 700 forbedringer. Mye fokus har blitt plassert på brukervennlighet for webansvarlige. Det er nå nødvendig betydelig færre klikk for å gjøre de vanlige oppgaver i Joomla og dette sparer tid for alle. Optimaliseringer i koden har også sped opp sidevisninger i backend betydelig resulterer i rapperens arbeid mellom alle funksjoner.

Joomlaproffs basert på nettsiden til Götheborgske Spy, Gøteborgs Universitet ærverdige avisen med låter fra 1700 århundre.

Joomlaproffs lansere den neste store oppdateringen til komponenten VMuikit. VMuikit er en funksjon som hjelper webutviklere / web-byråer for å lage fine nettbutikker.

Etter et spennende år med mange nye og spennende kunder og prosjekter vi si farvel til 2016 og ser frem til en ny 2017.

Vi har utviklet et intranett for den nest største partiet Høyre.

Vi har utviklet Nintendos nye områder i Sverige og Norden.

Nå har Linux Foundation startet en tjeneste og kampanjen for å tillate alle nettsteder gratis SSL / https.

I går utgitt Joomla 3.6.3 som er en bug fix-utgivelse til Joomla. Alle oppfordres til å oppgradere.

Det fungerte veldig mye med Joomla 3.7 akkurat nå, og mange nye funksjoner har allerede presentert.

Online portaler for bedrifter, foreninger, skoler eller universiteter kan gi mange fordeler til å bygge sin plattform på Joomla CMS.

Send oss ​​en e-post:

© Copyright 2011 - 2018 - W & N Media AB