E-handel med Joomla CMS

Joomla CMS har mange tilleggsprogrammer for å bygge en e-handel eller produktkatalog. Avhengig av ambisjonsnivået er det flere komponenter å velge mellom. Men for å virkelig forstå fordelene og mulighetene for å bygge e-handel på Joomla CMS, må man forstå ulempene med andre systemer ...

Bygg e-handel med Joomla

... For eksempel, ser på Magento eller Prestashop (to populære e-handelsverktøy), disse er alle fokusert på bare e-handel. Hvis du også vil ha et system som administrerer nettsiden "rundt" e-handel, er funksjonene begrenset. Når det gjelder å bygge brukervennlige kampanjesider, sider, blogger, dokumentbehandling (produkthåndbøker), mediefiler, støttesystemer, multispråklig støtte og mye mer, er de fleste e-handelsplattformer begrenset. Her kommer Joomla styrke, og ved å utnytte dette og koble til en e-handelskomponent, får du det beste fra begge disse verdenene. Dette gir deg en komplett løsning uten dyre tilleggskostnader for å utvikle ganske enkle funksjoner.

Deretter kan du tenke at komponentene i e-handel er begrenset til Joomla? Nei, ikke i det hele tatt! Det er flere å velge mellom, og de mest etablerte 10 har eksistert i mange år nå og utviklet jevnt siden. Nettbutikker med hundretusenvis av produkter til hele det internasjonale salget er som referanser.

Lenker til alle de store forretningssystemer Visma, Mamut og Pyramid er. Likeledes er det linker til alle de vanlige rederier.

Vi tilbyr de beste e-handelstjenestene på nettet og i butikken for 2018:

Swish betaling - Sveriges enkleste betaling

Kanskje Sveriges mest brukte betalingsmetode i dag! Det absolutt største flertallet av svenskere bruker Swish-mynte en gang i uken. Vi kan tilby all vår butikkbetaling med Swish.

Enkel frakt til din nettbutikk

Vi har funksjoner for å integrere Unifauns fraktsystem for å lette alle dine leveranser. Unifaun Online er det eneste systemet du trenger å koble til med transportører, lagre, kunder og andre. Alle får den informasjonen de trenger

Kortbetaling i butikk (synkronisert med nettbutikk)

Med iZettle kan du betale direkte i butikken din. Alt du trenger er en smarttelefon er en nettbrett. Det er også kvitteringer og andre nødvendigheter for en liten til stor butikk. Alt med lager og produkter fullt integrert med våre nettbutikker.
Electroneum webshop ehandel Sverige

Få betalt med cryptovalutor Bitcoin, Electroneum, Litecoin og Ethereum (et al) i din nettbutikk.

Selvfølgelig er det mange forskjellige betalingsmetoder vi kan bruke som Klarna, Svea Webpay Payson, PayPal og 2Checkout og mange flere. Vi har også utviklet betalingsmetoder for å imøtekomme de vanligste kryptomarginene som Bitcoin, Electroneum, Litecoin og Ethereum. Fortell oss om det er noen spesifikke krypteringsboks du vil integrere i din nettbutikk. Kontakt oss på info@joomlaproffs.se

Som en gull partner med Klarna kan vi tilby den raskeste kontanter for både bedrifter og forbrukere. Klarna er utvilsomt markedsleder i Sverige og Norden, og har alle de viktige betalingsmetoder i sin portefølje, slik at du kan gi nøyaktig hva dine kunder og partnere trenger. Det er 100% trygt å bruke Klarna for både kjøper og selger. I tillegg har vi utviklet en selv kassa til Klarna Checkout (Klarna nylige penger basert på versjon 4.x) med flere muligheter for ekstremt rask og enkelt å kjøpe (ofte kalt én side Checkout).

Hvordan fungerer Klarna Checkout?

Med Klarna Checkout, må kunden bare fylle ut e-postadresse og postnummer, og deretter fullføre kjøpet. Enkel minimerer risikoen for at noen avbryter et kjøp.

Mer intelligent betaling

Først bekreftet kjøpet - velg kjøperen hvordan det skal betales. Kjøpet er gjort før betalingen forenkler innkjøpsprosessen og gjør at konverteringsfrekvensen øker.

minimal administrasjon

Om kjøperen velger å betale med faktura, konto, bankoverføring eller kort har du som tradere et enkelt kontaktpunkt, en kontrakt og forsoning fil. Enklere er det ikke.

sikkert

Det er mye å si om den sofistikerte sikkerhetssystemet bak Klarna Checkout. Men det viktigste er dette: Vi tar all risikoen. For både kjøpere og selgere.

For alle plattformer

Klarna kassen er forberedt på PC, mobil og nettbrett. Er ferdig med å jobbe for, blant annet VirtueMart Joomla.

Klarna Checkout - nå også for bedriftskunder (B2B og B2C)

Nå kan du ved hjelp Klarna kassen også selge til bedriftskunder. Det betyr at det er den eneste løsningen du trenger - hva og hvordan du selger, og bruker samme sømløs opplevelse.

Du kan nå aktivere oppkjøp i Klarna Checkout. Kjøper identiefieras enkelt som en bedriftskunde ved, i tillegg til e-post og postnumre, også fylle i antall. Etter at kunden enkelt kan velge separate fakturerings- og leveringsadressen - så som en forventer av oppkjøpet. Det er også mulig å legge til kommentarer i et fritekstfelt.

Andre funksjoner som vi utviklet for e-handel er:

  • Intelligente søkefunksjoner (slik at kundene dine alltid finner det de leter etter i butikken din)
  • Lenker til forretningssystemer (Visma, Pyramid, Mamut, etc.)
  • Lenker til fraktselskaper (PostNord / Unifaun)
  • Avanserte e-handelskoblinger til AcyMailing, Mailchimp og reMarkety
  • Google Merchant & Google Analytics eCommerce
Send oss ​​en e-post:

© Copyright 2011 - 2018 - W & N Media AB