Hvorfor Joomla?

Joomla er en community-drevet CMS som har vært på markedet siden 2005. Som mange andre store CMS Joomla er basert på åpen kildekode, noe som betyr at hvem som helst kan laste ned, bruke og utvikle koden. Med andre ord, det er ingen lisens kostnad for den grunnleggende system, som gir mange fordeler for å komme i gang raskt uten høye kostnader.

joomla logo 2017Så, for å utvikle en enkel å bruke, stilig og funksjonsrikt nettsted vanligvis nødvendig kunnskap og hjelp fra en web-byrå. For å hjelpe er også ekstra tillegg til Joomlaplattformen i form av e-handel, reservasjonssystemer og avansert rammeverk for moderne webdesign. Disse behovene i sin tur kan ikke være gratis uten å bli bygget av selskaper rundt om i verden.

Joomla er i sin tur drives av en forening og ikke eies av ett selskap, det er viktig å huske på, og dette er en av Joomla største fordeler. I samfunnets ledelse vil finne selvfølgelig mange av de selskapene som er avhengige av Joomla for deres virksomhet, men også andre entusiaster bidrar denne tid og kunnskap til å bringe cmset fremover. I dagens situasjon Joomla løpet 900 frivillige på ulike måter bidrar til å drive cmset fremover.

Joomla er drevet av en tilknytning til åpen källdoden gjør Joomla unik. Joomla er dermed uavhengig av en bestemt bedrifts luner og kan ikke bli solgt til nye eiere som ønsker å låse inn koden. Det gjør også Joomla uavhengig av enkeltpersoner.

En stor gruppe av brukere som forstår dette er ulike typer institusjoner, som for eksempel foreninger, universiteter og veldedige organisasjoner hvor Joomla er og har alltid vært veldig populært.

moderne teknologi

Joomla har også mange tekniske fordeler. Joomla er basert på en meget bevist MVC programmering, en teknikk hvor du setter strukturen i forskjellige lag. Joomla er også bygget på OOP (Objektorientert programmering) som også er en stor fordel.

Både MVC og OOP er noe som WordPress og Drupal 8 sakte begynner å etterligne, og begge har nå sin egen blanding av flere programmeringsprinsipper. Mens Joomla bygget rundt disse prinsippene i 10år.

Med MVC, utviklerne frihet til fritt å utvikle moderne design til avanserte funksjoner, og det gjør deg til en kortere tid til å utvikle seg i et raskere tempo for Joomla enn for mange andre CMS. Tid er som kjent penger, og som går for web byrå samt for kunder som ønsker å raskt være klare til nye funksjoner. Med Joomla får du rett og slett mer for pengene! Ikke vær redd for å spørre oss for et tilbud!

Prisvinnende CMS

Ikke bare stole på oss, stole på tusenvis cmsanvändare over hele verden. De siste tre årene (2014, 2015 og 2016) Joomla har blitt kåret til den beste CMS i konkurransen, inkludert WordPress og Drupal.

Beste PHP CMS for flere år på rad

2014

CMS Critic Folkets Choice Awards - Best Open Source PHP CMS

2015

CMS Critic Folkets Choice Awards - Best Free CMS

2016

CMS Critic Folkets Choice Awards - Best Free CMS

2017

CMS Critic Folkets Choice Awards - Best Free CMS

Kilde: https://www.cmscritic.com/awards/

 

 

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss!
Kom inn for en kaffe så forteller vi deg mer om hva vi kan tilby!

Joomlaproffs i Göteborg

E-post info@joomlaproffs.se

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg

Joomlaproffs.se er en del av W & N Media AB.

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest

Felt som er merket med * er obligatoriske

Vi jobber gjerne med ditt neste prosjekt!

Joomlaproffs er en gjeng med engasjerte og dyktige Joomla utviklere og designere. Vi skaper moderne,
enkelt administrerte og funksjonsrike nettsider med CMS-verktøyet Joomla.

Med Joomla CMS får du en plattform du kan vokse med!